За Roel Residence

Роел Резиденс / ROEL Residence е великолепен ваканционен комплекс, който се радва на отлично местоположение в централната част на Свети Влас, на около 500 м от плажа. Комплексът е проектиран за целогодишно използване от гостите, за релаксация на тялото и душата. Собствениците и почиващите тук могат да ползват множество екстри и удобства.

 

Ваканционният комплекс се състои от две сгради и е с обща площ на парцела 632 кв.м и разгъната застроена площ от 1475 кв.м. Сградите са построени на шест етажа с общо 13 апартамента. Жилищните единици са от три вида – студия, апартаменти с една спалня и апартаменти с две спални. Комплексът съчетава най-модерните технологии и комфорта на естествените материали като мрамор, гранит, дърво и ковано желязо. На входа на основната сграда има стилен панорамен асансьор с прекрасна гледка към морето.

 

Апартаментите на третия, четвъртия и петия етаж на сградата са с френски прозорци и просторни тераси, които разкриват прекрасна гледка към морето, зелените склонове на Стара планина и Стария град на Несебър, както и към най-привлекателните плажове на курорта Слънчев бряг. Гледките през лунните нощи към морето и цветните светлини на курортите наоколо са невероятни и предизвикват възхищение. Към комплекса има прекрасен парк с озеленени зони и много цветя, фонтани, алеи и места за отдих.

Комплексът е ориентиран към семейни почивки.


Той предоставя следните услуги и удобства:

ОБЩИ УСЛУГИ

Рецепция
Отдаване под наем, управление и поддръжка на недвижими имоти
Tакси, кола, совалкови услуги
Организиране на екскурзии
Шопинг турове
Велосипеди под наем

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ И УДОБСТВА

Паркинг
24-часова охрана на целия комплекс
Видеотелефон система
Оградена площ

СПОРТ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Пътеки
Джакузи
Зелени зони
Беседки
Места за отдих
Фонтани
Добре поддържана цветна градина

ПАРКИНГ

3 паркоместа в комплекса;
50 паркоместа на паркинга в непосредствена близост до комплекса.

ЕСТЕТИЧЕН И УЕЛНЕС СЕКТОР

Фитнес център
Фризьорски салон

Комплексът се намира на идеално място за слънчеви бани и практикуване на водни спортове.